Zahir Kebab to jedna z najszybciej rozwijających się sieci gastronomicznych w Polsce, słynąca z najdłuższego, bo 50cm MEGA ROLLO. Firma zadebiutowała w 2014 roku w którym to założyła pierwszy lokal gastronomiczny w Ostrowie Wielkopolskim.

Już do końca roku 2019 liczba punktów gastronomicznych Zahir Kebab przekroczy 60 w ponad 32 miastach.  Liczba zatrudnionych w całej Polsce to ok 500 osób.

Zgodnie z założeniami firmy realizowany jest plan ekspansji lokali tak aby dotarcie do produktów Zahir było dostępne dla klientów z całej Polski. W planach jest otwarcie ok 10 lokali rocznie oraz wejście szerzej z ofertą do partnerów, którzy mają swoje sieci punków sprzedaży.

Potrawy Zahir Kebab produkowane są w 100% z polskich produktów. Codziennie dostarczamy świeże warzywa, które przygotowujemy do bezpośredniego spożycia. Sukcesem naszego niepowtarzalnego smaku jest przygotowywany przez nas sos według unikalnej receptury. Wyselekcjonowane mięso w naszych produktach wzbogacone jest o specjalne mieszanki ziół i przypraw, które sprawiają, że smak staje się niepowtarzalny, wyrazisty dzięki czemu jest charakterystyczny tylko dla naszych restauracji.

Dostawcy są długoletnimi partnerami dzięki czemu utrzymujemy niezmienną jakość. Wszystkie procedury z utrzymaniem czystości są prowadzone według norm HACCP oraz GHP i GMP. Sieć jest w trakcie przygotowań do wdrożenia procedury ISO.